Marijke Krabbenbos voegt zich als facilitator bij Rent a War Room®

Rent a War Room® werkt met een groeiend team van meesterfacilitators. Mensen met ervaring in het begeleiden van teams in uiteenlopende organisaties, met een uitgebreid repertoire van creatieve technieken en een honger naar nieuwe uitdagingen. We stellen meesterfacilitator Marijke Krabbenbos aan je voor.

marijke_krabbenbos_rent_a_war_room_social.jpg

Wie ben je?

Mijn naam is Marijke Krabbenbos. Ik heb een bedrijfskundige achtergrond en heb zelf mijn creatieve geest altijd gekoesterd. Ik blijf me altijd verwonderen over dingen en geloof erg in de kracht van creatief denken. Alles begint met een goed idee! Iedereen was als kind creatief, helaas hebben veel mensen het afgeleerd. Ik breng het graag weer terug, het verruimt je perspectief en biedt zoveel mogelijkheden!

Hoe lang ben je al werkzaam als facilitator?

Sinds 2006 werk ik als zelfstandig facilitator, in de jaren ervoor was ik al facilitator in loondienst, bij Rabobank, Postbank en ING.

Voor wat voor soort klanten heb jij dit werk gedaan?

Ik werk voor allerlei organisaties in allerlei werelden. Enkele klanten zijn: Rijkswaterstaat, diverse gemeentes, scholen en zorginstellingen, maar ook allerlei bedrijven, groot en klein.

Wat is je specialiteit?

Ik werk graag met een heldere structuur waarbinnen de groep helemaal los kan gaan. Alles kan, alles mag! Wel met een helder vraagstuk en een duidelijk doel voor ogen. Mijn sessies zijn altijd inspannend en ontspannend.

Wat is voor jou de magie van facilitatie?

Een goede facilitator bereidt het proces voor en begeleidt de groep met oog voor het doel en oog voor alle deelnemers. Een goede facilitator kan ook improviseren als de situatie daar om vraagt.

Wat is wat jou betreft de meerwaarde van met Rent a War Room® werken?

Werken met Rent a War Room® betekent direct in de goede mood zijn. De omgeving heeft nu eenmaal invloed op het proces en de deelnemers. Met een War Room maak je van een gewone ruimte in een handomdraai een inspirerende en gefocuste werkruimte.

Wat voor uitdagingen zou je nu graag willen?

Ik werk graag aan innovaties in de dienstensector en aan sessie op het gebied van wonen, gezondheidszorg en onderwijs. Er kunnen nog zoveel dingen beter!

Ken jij een uitdaging waar Marijke en Rent a War Room® doelgericht structuur, inspanning en ontspanning kunnen brengen? Neem contact met ons op!