Project Space

brainstorm.png

Voor teams die een afgebakende tijd op een project willen focussen en daarbij zo efficiënt, effectief en plezierig mogelijk te werk willen gaan.

 

Voor de looptijd van een project krijgt je een eigen war room ter beschikking. In de war room zorgen onze facilitators voor de juiste interventies om het project op stoom te houden. In overleg doen we wat er nodig is voor het project: we organiseren een kickoff, helpen het probleem verhelderen en begeleiden gesprekken. We katalyseren creativiteit en dragen methodes en tools aan voor het genereren van ideeën, het betrekken van klanten of het testen van het resultaat.


Voordelen

  • In je organisatie en tóch in een andere setting, waardoor mensen uit hun groef komen. De rest kan ook zien: hier gebeurt iets!

  • Het project en de voortgang er van krijgt fysiek gestalte, waardoor het makkelijk is om in- en uit te stappen.

  • Projectleden kunnen focussen op hun eigen specialiteiten.

  • We kunnen direct ingrijpen als het project(team) iets anders nodig heeft dan het krijgt.

Een goed lopend project met optimale uitkomsten.

Resultaat

IMG_8655.JPG

Praktische details

 

60%

Etiam auctor velit id lorem

30%

Nunc dictum erat eget

10%

Ut sed dapibus velit

 

 
 

 

 

Fig. 3

Comparing pellentesque mattis.

Praesent eget neque risus. Etiam pulvinar mauris risus, et ornare mi venenatis vestibulum. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Quisque consectetur vestibulum risus vitae vehicula. Maecenas pulvinar nibh sit amet massa varius malesuada. Nunc in dolor volutpat, fermentum orci auctor, suscipit arcu.