Ons team

Ontmoet de mensen achter Rent a War Room®.

 

ANnedien Hoen
Co-founder & Meesterfacilitator

Denker, duider en auteur. Ze heeft snel in de gaten wat ontwikkelingen (gaan) betekenen voor organisaties. Ze heeft ruimschoots ervaring met creatief-strategische processen. Het is haar passie om door diepere lagen te navigeren, te zien wat er speelt en deze kennis toepasbaar te maken. Haar specialiteiten zijn systeemdiagnose en essentievinding.

Erwin Elling
Co-founder & Meesterfacilitator

Innovatiestrateeg en organisatieontwikkelaar. Erwin helpt het innovatieve vermogen van organisaties vergroten. Hij zet zich in om onbenut creatieve potentieel in mensen te bevrijden. Sinds 2007 begeleidt hij teams om met vertrouwen en momentum door de complexiteit en roerigheid van innovatieprocessen te navigeren. Dat deed hij bijvoorbeeld voor Rijkswaterstaat, Social Impact Factory, Universiteit Utrecht, Universiteit Eindhoven, AcademicTransfer, Netwerk Notarissen, ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten en Provincie Utrecht. Ook begeleidt hij studenten van Fundamentals Academy, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en Hogeschool Utrecht.

1_nfPtFMGqTNIqU6ia1XKMFw (1).png

DAVID ESTIé
Commercieel manager

David combineert zijn commerciële kennis en frivole, creatieve karakter om Rent a War Room®, samen met de founders, naar het volgende niveau te tillen. Het innovatieve en creatieve karakter van Rent a War Room® deed zijn hart sneller kloppen. Concepten bedenken en realiseren. Processen uitstippelen en verbeteren. Dat allemaal met het menselijke aspect: samenwerken om tot verbeteringen en oplossingen te komen. Het bezig zijn met nieuwe dingen, elke dag weer, dáár wordt hij gelukkig van.

sanne_roemen_rent_a_war_room_social.jpg

SANNE ROEMEN
meesterfacilitator

Facilitator van co-creatie rond complexe maatschappelijke transities. Haar hart gaat sneller kloppen van de complexe vraagstukken waar de maatschappij op dit moment voor staat. Sanne heeft er een talent voor om de mensen die door die problemen geraakt worden te begeleiden in het ontwerpen en implementeren van oplossingen. Dat doet ze sinds 2005 voor onder meer diverse ministeries, gemeentes en hogescholen, SER, UWV, Oranjefonds, Women Inc., Bouwcampus en Rabobank Nederland.

marijke_krabbenbos_rent_a_war_room_social.jpg

Marijke Krabbenbos
MEESTERFACILITATOR

Sinds 2006 werkzaam als zelfstandig facilitator, daarvoor als facilitator in dienst bij Rabobank, Postbank en ING. Marijke gelooft in de kracht van creatief denken. Alles begint met een goed idee! Iedereen was als kind creatief, helaas hebben veel mensen het afgeleerd. Marijke brengt het weer terug. Ze werkt met een heldere structuur waarbinnen de groep helemaal los kan gaan. Alles kan, alles mag! Maar wel met een helder vraagstuk en een duidelijk doel voor ogen. Enkele klanten zijn: Rijkswaterstaat, diverse gemeentes, scholen en zorginstellingen, maar ook allerlei bedrijven, groot en klein.

rody_vonk_rent_a_war_room_social.jpg

RODY VONK
MEESTERFACILITATOR

Trainer, spreker en facilitator op het gebied van innovatie, creativiteit en design thinking. Rody heeft een achtergrond bij creatieve bureaus en helpt sinds 2013 professionals en teams in trainingen en workshops bij het ontwikkelen van de juiste mindset en vaardigheden om (effectief) aan de slag te gaan met innovatie. Hierbij maakt hij gebruik van diverse tools en technieken uit design thinking en creatief denken. Hij werkte eerder voor onder meer Rabobank, Elsevier, Grant Thornton, Abu Dhabi Commercial Bank, Ministry of Education Saudi Arabië, Gemeente Leiden en Cordaid.