Rent a War Room® werkt met een groeiend team van meesterfacilitators, strategen en adviseurs om wendbaar innoveren mogelijk te maken.

 

Annedien Hoen (strategisch directeur) en Erwin Elling (technisch directeur) richtten Rent a War Room® op om organisaties in staat te stellen sneller, wendbaarder en met meer daadkracht te innoveren.

Erwin+Elling+&+Annedien+Hoen+(co-founders+Rent+a+War+Room®).png

sanne_roemen_rent_a_war_room_social_zonder_logo.jpg

Sanne Roemen,
meesterfacilitator

Sanne faciliteert groepen bij het aangaan van complexe maatschappelijke vraagstukken. Ze begeleidde co-creatie bij onder meer Rijkswaterstaat, UWV, Oranjefonds, Rabobank en diverse overheden en onderwijsinstellingen. Ze houdt van rust en ruimte, heeft oog voor ‘de onderstroom’ en zet dat in om te komen tot inhoudelijk resultaat.

rody_vonk_rent_a_war_room_social_zonder_logo.jpg

Rody Vonk,
meesterfacilitator

Rody helpt teams om effectief aan de slag te gaan met innovatie. Hij ontwikkelde onder meer de mindset en vaardigheden van mensen bij Elsevier, Grant Thornton, Abu Dhabi Commercial Bank en Ministry of Education Saudi Arabië. Rody gebruikt de bewezen tools en technieken uit design thinking en creatief denken.

marijke_krabbenbos_rent_a_war_room_social_zonder_logo.jpg

Marijke Krabbenbos,
meesterfacilitator

Marijke zet de kracht van creatief denken in om nieuwe perspectieven te brengen. Ze doet dat voor banken, gemeentes, scholen, zorginstellingen en bedrijven. Met haar bedrijfskundige achtergrond en voorkeur voor een heldere structuur, creëert zij een omgeving waarin een groep helemaal los kan gaan, met het doel helder voor ogen.


Ben je geïnteresseerd om mee te bouwen aan het succes van Rent a War Room®? Neem contact met ons op.